Lauretum
Zomerweg 20
B 8490 Jabbeke
T +32(0)50 81 17 43
F +32(0)50 81 40 03
E info@lauretum.be
lauretum

WELKOM

Laurica-plants is een gespecialiseerde laurierkwekerij gelegen te Jabbeke, nabij Brugge. De handelsvennootschap van de familie Devisch kweekt en verhandelt laurierplanten van superieure kwaliteit. Naast een vast team van vakkundige medewerkers wordt ook reeds jarenlang gebruikt gemaakt van nieuwe, innoverende en milieuvriendelijke kweektechnieken.

Laurica-plants staat internationaal bekend als een marktleider. Troeven van het bedrijf zijn zeker het ruim en gestandaardiseerd aanbod van uniforme planten en een perfecte service. Hierdoor ondersteunt Laurica-plants een succesvolle verkoop voor groothandel en tuincentra. Laurica-Plants staat garant voor hoge kwaliteitsnormen. Om deze reden wordt elke verkochte plant voorzien van een certificaat van oorsprong.

Laurica-plants beschikt eveneens over een ruim assortiment grote en oude laurierbomen. De handelsactiviteiten voor deze planten betreffen zowel verkoop als verhuur en werden enkele jaren geleden ondergebracht in een afzonderlijk deel van het bedrijf. Het complex van kweekvelden, tuinen, oranjerie en overwinteringshallen werd 'Lauretum' genoemd.