Lauretum
Zomerweg 20
B 8490 Jabbeke
T +32(0)50 81 17 43
F +32(0)50 81 40 03
E info@lauretum.be
lauretum

WELKOM

Lauretum is een gespecialiseerde laurierkwekerij gelegen te Jabbeke, nabij Brugge. De handelsvennootschap van de familie Devisch kweekt en verhandelt laurierplanten van superieure kwaliteit. Naast een vast team van vakkundige medewerkers wordt ook reeds jarenlang gebruiktgemaakt van nieuwe, innoverende en milieuvriendelijke kweektechnieken.

Lauretum staat internationaal bekend als een marktleider. Troeven van het bedrijf zijn zeker het ruime en gestandaardiseerde aanbod van uniforme planten en een perfecte service. Hierdoor ondersteunt Laurica-Plants een succesvolle verkoop voor groothandel en tuincentra. Lauretum staat garant voor hoge kwaliteitsnormen. Om deze reden wordt elke verkochte plant voorzien van een certificaat van oorsprong.

Lauretum beschikt eveneens over een ruim assortiment grote en oude laurierbomen. De handelsactiviteiten voor deze planten betreffen zowel verkoop als verhuur en werden enkele jaren geleden ondergebracht in een afzonderlijk deel van het bedrijf. Ook het complex van kweekvelden, tuinen, oranjerie en overwinteringshallen hoort hierbij.