Lauretum
Zomerweg 20
B 8490 Jabbeke
T +32(0)50 81 17 43
F +32(0)50 81 40 03
E info@lauretum.be

POTTEN & BAKKEN

Laurieren worden standaard meestal aangeboden in een plastic kweekpot. Om te voorkomen dat de pottemperatuur in de zomer te hoog oploopt en de wortelkluit in de winter te snel bevriest, is het gebruik van een -eventueel dubbelwandige- overpot aan te bevelen. Zo'n decoratieve pot of bak is natuurlijk ook veel mooier dan de plastic kweekpotten.

Het Lauretum biedt u een zeer ruim assortiment moderne en klassieker bloempotten aan. In diverse formaten, materialen, kleuren en prijscategorieën. Van authentieke eikenhouten kuipen en onze exclusieve Lauretum-bakken, tot eigentijdse designpotten en bakken in kunststof, cortenstaal en inox. Prijzen tussen de € 50 en € 1500/stuk.
Stuur vrijblijvend een mailtje op info@lauretum.be om prijs op te vragen.

print deze pagina

01. Kunststofpotten

Wij bieden een groot assortiment ronde en vierkante kunststofpotten en -bakken van uitstekende kwaliteit aan. Ook een reeks dubbelwandige potten.
De bakken zijn kleurvast en bestaan in verschillende formaten van 30 tot 120 cm.
Prijzen op aanvraag: info@lauretum.be

Gardenboutique is open op:
Maandag - vrijdag en zaterdag van 10-12u & 13-17u
Op zondag : 10- 12u
oO tijdens de week op afspraak via 050/60.31.89.

lauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretum

02. Kunststof terracotta

De klassieke terracottapotten zijn minder geschikt voor laurier. Ze zijn zwaar en kunnen beschadigd worden als de laurier in de winter naar binnen moet.
Als alternatief bieden wij potten in kunststof van superieure kwaliteit aan die nauwelijks te onderscheiden zijn van de echte terracottapotten. Bovendien zijn ze zeer prijsvriendelijk.
Afmetingen vanaf 40 cm tot 120 cm. Prijzen tussen € 75 euro en € 200.

lauretumlauretumlauretumlauretumlauretum

03. Eiken houten tonnen

Onze nostalgische ronde eikenhouten laurierkuipen worden nog altijd met de hand gemaakt. Ze zijn dan ook van superieure kwaliteit. Met de tijd vergrijst het hout en worden ze nog mooier. Ze zijn voorzien van twee handvaten om de kuip gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

lauretumlauretumlauretum

04. Walfilii

Dit Belgische topmerk is bekend voor zijn hoogwaardige, handgemaakte plantenbakken met een sobere, hedendaagse look. Ze zijn gemaakt in roestvrij staal en cortenstaal en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Beschikbaar in diverse formaten met variabele boordbreedte en in alle RAL- en NCS-kleuren.
Op bestelling zijn ook de prachtige vuurschalen verkrijgbaar.

www.walfilii.be

lauretumlauretumlauretumlauretumlauretum

05. Lauretum-bakken

Onze exclusieve Lauretu-bak van een tijdloze elegantie is geïnspireerd op de klassieke Versailles-bak. Deze bakken worden volledig in eigen atelier gemaakt. De bakken zijn gegalvaniseerd, dubbelwandig en isoleerbaar. Eén wand kan weggehaald worden om de grond te controleren of om de teeltpot gemakkelijk weg te nemen. Ze zijn zeer robuust en toch gemakkelijk verplaatsbaar.
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.
Van 60 x 60 cm tot 120 x 120 cm.

Ook bijhorende tuinbank.

lauretumlauretumlauretumlauretumlauretumlauretum

06. Inox bakken

Strak vormgegeven, eigentijdse bakken van superieure kwaliteit met een licht conische vorm en een boord aan de bovenkant.
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.
Afmetingen van 60 x 60 cm tot 105 x 105 cm.
Richtprijs: vanaf € 550/stuk

lauretumlauretumlauretumlauretum