Plant nursery and rental

Groenliefhebbers met een hart voor solitaire, winterharde, groenblijvende en meerstammige planten, zowel voor verkoop als verhuur.

Haagplanten

Groot assortiment haagplanten in pot van 60-160cm hoogte: Prunus Lusitanica Quercus Ilex Elaeagnus Ebbingei Compacta Ilex Blue Maid Osmanthus Burkwoodii

Onze haagplanten

Een passie voor laurier

Door onze groene vingers en de passie voor kwaliteitsvol kweken groeide Lauretum de afgelopen decennia uit tot marktleider in verkoop en verhuur van hoogwaardige laurierplanten.

Lees meer

Sybiel

Lauretum staat garant voor hoge kwaliteitsnormen, milieuvriendelijke kweektechnieken en persoonlijk advies, dit voor zowel bedrijven als particulieren. Laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod en ontdek de magie van onze exclusieve event venue.

Ons aanbod

Verhuur

Onze decoratieve planten en bomen geven de perfecte groene toets voor wie een klassevol extraatje zoekt om hun event of feest mee aan te kleden. Lauretum beschikt over een ruim aanbod aan grote en oude laurierplanten in diverse maten en vormen. Daarbovenop beschikken we ook over een groot assortiment unieke en meerstammige bomen.

Lees meer

Verkoop

Een elegante eyecatcher nodig om jouw tuin mee af te werken? Van stek tot boom verzorgen wij Belgische laurieren in onze eigen kwekerij. Laurieren, solitaire en meerstammige bomen van de hoogste kwaliteit vind je in onze Garden Boutique, waar we je van harte bijstaan met onze expertise. Voor de gepaste pot of plantenbak kan je bij ons ook terecht.

Lees meer

Lauretum - Exclusive event venue

#The natural experience

Te midden van ons uniek domein spot je onze event venue Lauretum, de locatie bij uitstek voor een onvergetelijke ervaring tijdens jouw evenement. De sierlijke laurierbomen verheffen jouw feest naar het hoogste niveau met een touch of class. Reserveer de locatie en discover the natural experience.

Lees meer
"Heel tevreden, superbedrijf, en topkwaliteit en service. Kan dit alleen maar aanraden hier zeker langs te gaan al is het maar om te genieten."

Planten en bomen van de hoogste kwaliteit