Lauretum
Zomerweg 20
B 8490 Jabbeke
T +32(0)50 81 17 43
F +32(0)50 81 40 03
E info@lauretum.be
lauretum

WELKOM

De laatste jaren bestaat er een toenemende belangstelling voor de huur van laurierplanten als stijlvol ornament voor feesten en diverse evenementen. Het Lauretum beschikt over een zeer uitgebreide collectie grote en oude laurierplanten in diverse maten en vormen en andere bomen om uw feest of evenement op te luisteren.

Onze laurieren versierden de Sint-Michielskathedraal in Brussel bij de prinselijke huwelijken van de Belgische koninklijke familie en ze worden in de hele wereld (van Londen tot New York, van Venetië tot Dubaï) gebruikt voor feestelijke gebeurtenissen en luxueuze evenementen.

Ook in ons land worden onze laurieren steeds meer geappreciëerd bij huwelijksvieringen, party’s en feestelijke ontvangsten, bij de opening van een winkel of een tentoonstelling, voor beursstanden en productlanceringen, voor congressen en sportmanifestaties en op de rode loper van kunstfestivals en media-events.

U kunt alle planten met een stijlvolle bijpassende pot huren. Professionele levering en plaatsing door onze eigen diensten is steeds mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte (prijzen excl. BTW).