Lauretum

Event Venue

Unieke locatie voor jouw evenement

Lauretum verwelkomt je in een betoverende omgeving, waar de majestueuze schoonheid van de nobele laurier jouw event tot leven brengt.  Hier vind je de perfecte balans tussen natuurlijke pracht en elegante stijl, waardoor jouw feest onvergetelijk wordt.

Een oase van groen

Op onze kwekerij zorgen de klassevolle laurierplanten en bomen voor een adembenemende sfeer, zowel in de tuin als in de orangerie. De unieke ambiance zorgt voor een omgeving die rust brengt en inspireert, waardoor elke gelegenheid een andere dimensie krijgt.

De stijlvolle orangerie met bijhorende serre van 1000 m² biedt heel wat mogelijkheden. Je kan er terecht voor bedrijfsevents, huwelijken, unieke fotoshoots alsook voor exclusieve tentoonstellingen. Onze specialiteit ligt in het organiseren van events voor meer dan 100 gasten. Samen maken we jouw visie werkelijkheid en adviseren we graag over de mogelijkheden van aankleding en interieur.

Ontdek de troeven van een evenement op onze kwekerij

  • Prachtige tuin met unieke collectie bomen
  • Stijlvolle orangerie met serre van 1000 m²
  • Aankleding naar eigen wens waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kan geven.
  • Ruime parking
  • Gemakkelijk bereikbaar via E40
  • Vrij van catering en andere leveranciers

Lauretum is niet alleen een prachtige locatie, maar ook een unieke plek in Europa met een grootse collectie aan oude vormgesnoeide laurieren. 

Planten en bomen van de hoogste kwaliteit