Over Lauretum

Over ons

Als exclusieve plantenkwekerij op een boogscheut van Brugge zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot echte connaisseurs der laurieren. Sinds de start in de jaren 70 zetten wij deze nobele bomen op de (inter)nationale kaart. Vandaag kun je bij ons terecht voor een complete natural experience, want we bieden naast laurier ook een ruim assortiment winterharde, meerstammige bomen en solitaire planten aan. 

Kwekerij gespecialiseerd in laurier en andere winterharde planten en bomen

Naast de passie voor laurier hebben we ons bij Lauretum eveneens gespecialiseerd in andere exclusieve groenblijvende en winterharde planten en bomen. De passie van oprichter André Devisch werd overgenomen door de volgende generatie en groeide uit tot een lauriermonocultuur op een totale oppervlakte van twintig hectare.

Kwalitatieve bomen en planten voor professionelen en particulieren

Bij Lauretum zijn zowel professionelen als particulieren welkom voor de verkoop en/of verhuur van planten en bomen. Droom je van een heerlijk groene toets in jouw tuin of zoek je de perfecte natuurlijke aankleding voor jouw event, dan kun je bij ons terecht voor een plant of boom die het plaatje compleet maakt. Op onze kennis en ons vakmanschap kan je rekenen. Levering, plaatsing en eventuele ophaling wordt geregeld door ons eigen team. 

Een onvergetelijk event in Lauretum

Zoek je een idyllische locatie in de omgeving van Brugge die Schone voor een onvergetelijk moment met vrienden en familie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht in Lauretum. De ruime orangerie kan voor eender welk event worden omgetoverd tot een oase van rust en groen. Alles kan naar wens worden aangekleed om jouw event zo werkelijkheid te laten worden en tot leven te brengen.

Bekijk ons huuraanbod aan kwaliteitsplanten

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan planten en bomen alsook potten en plantenbakken. Contacteer ons gerust voor advies of bij verdere vragen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van harte welkom na afspraak. 

Sybiel, Tom & team
At your service.

Planten en bomen van de hoogste kwaliteit